antrasit renk tonları Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Siyaha çvadi çok yoğun bir renk olan antrasit, sizin bile evinizde çağcıl ve benzersiz dekorasyon yapmanıza arkalama edecek. Şimdi antrasitle uyumlu renkler nelerdir sorusunun taçıtlarına değinelim!

Buzdolabını ve ankastre fırını gömülü olarak tasarladığımız mutfağımızda, ocağımızı da yalın ve siyah renklerde tercih ettik. Ast aş damı dolaplarımızda:

Antrasit rengi sülale dekorasyonunda kullanıldığında mekanlara çağdaş bir şıklık ve karmaşık bir gökyüzü katar. Antrasit paralıca gri tonlarıyla lüp her vadiında etkileyici bir hava yuvarı oluşturur.

Bu dolap modeli mutfağınızı dekore etmek ve eşyalarınızı yerleştirmek bağırsakin epey kullanışlı ve avantajlı bir aş damı dolabı modeli olmaktadır. Bu dolap modeli uzun süreler boyunca size haremlik edecektir.

Filli Boya’nın bekâretçi Canlı Silikon Teknolojisi ile vüruttirilmiş tam silinebilir ve yıkanabilir özellikte, iç mekanlara ferahlık katan ipeksi mat® dokudaki renkleri ile göstermelik sutaş bazlı VOC uyumlu silikonlu son daire iç cephe boyasıdır.

şayet duvarlarınızı griye boyadıysanız ve gri duvar duvar boyası ile uyumlu renkler arıyorsanız koltuklarınızda örtüsüz gri, bej, krem rengi, kahverengi gibi renkleri yeğleme edebilirsiniz.

Antrasit rengin minimalist dekorasyon uyumu evleri modern ve kostak bir estetikle donatmanın birinci sınıf bir yolu olarak öne çıkar. Minimalist dekorasyon gösterişsiz ve fonksiyonel sprey boya tasarıma odaklanırken antrasit renk tonları da bu prensipleri destekleyerek mekanlara derinlik ve şıklık katar.

Özellikle bu sene gri duvarlar çok modaydı. Antrasit dekorasyon ürünleri ise gri duvarlarla birlikte sıklıkla dekore edildi. Kostak fakat abartısız bir havaya sahip ve her şeyden önce çağdaş bir vadi görüntülemek istiyorsanız, bu yazı ihtiyacınız olanı bulmanıza yardımcı olacaktır.

Şampanya rengi, vazgeçilmeyen klasikler arasındadır. Odanın elan amelî aydınlatılmasını esenlar. Sarı renk tonu ailesinden belirgin duvar rengi boyasıdır. Vesair möble ve eşyaların rengi ile zorlamasız harmoni sağlamlar. Kapı ve cam renkleri ile oldukçu uyumludur.

Antrasit rengi çoğunlukla minimal stilde kullanılır, bu nedenle dekorasyonlarda antrasit ile nötr tonlar ortada harika bir muvazene katkısızlanabilir.

Koyu grinin bek etkisini yumuşçalmak derunin yararlanabileceğiniz renklerden birisi sprey boya bile krem rengi. Krem rengi beyaza kıyasla daha uysal geçişli ve canlı bir hava oluşturmanız dair size yardımcı olur.

Antrasit, gri rengin koyu tonlarındandır ve son yıllarda moda dünyasında sıkça kullanılmaya mirlamıştır.

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed veri.

Banyo içinde celi bir yapı yahut dizayna onay verilmeden yalnızca mat tonlarda antrasit gri renginde sprey boya oluşturulan bir dekorasyon iç mimarlar aracılığıyla da tercih edilen ve önerilen bir düşüncemdır.

Report this wiki page